o-projektuProjekat: Zagovaranje pružanja primarne zdravstvene zaštite azilantima i građanima iz lokalne sredine u seoskoj ambulanti u Bogovađi  

Realizaciju projekta podržala je Trag fondacija, u okviru programa "Građansko društvo za budućnost", koji se realizuje u saradnji sa Institutom za održive zajednice (ISC), i uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
 
Cilj projekta Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila APC/CZA je obezbedjivanje  rada seoske ambulante u Bogovađi  puno radno vreme u cilju obezbedjivanja primarne zdravstvene zaštite tražiocima azila i lokalnim građanima  i nesmetan pristup lekaru opšte prakse u seoskoj ambulanti u Bogovađi.

Azilni kutak - Pravljenje frizura

U saradnji sa frizerskim salonom „Gracija" iz Lajkovca, APC/CZA je u okviru Azilnog kutka 29.novembra 2013.godine u salonu organizovao susret azilantkinja iz Sirije, Iraka i Avganistana i građanki iz Lajkovca koje su jedne drugima pravile frizure. Učesnice su imale priliku da se bolje upoznaju i razmene iskustva na koji način se žene neguju i ulepšavaju u različitim kulturama.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Vi ste ovde: Home Vesti Azilni kutak - Pravljenje frizura