o-projektuProjekat: Zagovaranje pružanja primarne zdravstvene zaštite azilantima i građanima iz lokalne sredine u seoskoj ambulanti u Bogovađi  

Realizaciju projekta podržala je Trag fondacija, u okviru programa "Građansko društvo za budućnost", koji se realizuje u saradnji sa Institutom za održive zajednice (ISC), i uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
 
Cilj projekta Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila APC/CZA je obezbedjivanje  rada seoske ambulante u Bogovađi  puno radno vreme u cilju obezbedjivanja primarne zdravstvene zaštite tražiocima azila i lokalnim građanima  i nesmetan pristup lekaru opšte prakse u seoskoj ambulanti u Bogovađi.

Video

Video-Revijalni turnir u malom fudbalu- političari i azilanti

Ekipe političkih partija Socijalističke partije Srbije, Srpske napredne stranke i Demokratske stranke iz Lajkovca i ekipa tražilaca azila iz Centra za azilante u Bogovađi  su odmerile snage na sportskom terenu u formaciji šest na šest. Organizator ovog revijalnog turnira, koji je privukao pažnju velikog broja lajkovčana, je nevladina organizacija Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila u saradnji sa opštinom Lajkovac.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Vi ste ovde: Home Video Video-Revijalni turnir u malom fudbalu- političari i azilanti